Alianță strategică dintre Sauleda și Pureti pentru lansarea la nivel mondial a noilor tehnologii în protecția solară ecologică

Josep M. Sauleda, Chief Operations Director (COO) al Sauleda și Joaquín Piserra, CEO al Pureti, au semnat o alianță strategică pentru a dezvolta împreună tehnologia disruptiva pentru protecția solară.

Această tehnologie își propune să creeze un impact pozitiv asupra mediului și să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor. Produsul rezultat va poziționa ambele companii la nivel global în calitate de lideri în sectorul textil organic.

Sauleda este un producător creativ și inovator de țesături tehnice pentru protecție solară și tapițerie outdoor. De la infiintare, din 1897, Saleda a avut un singur scop: de a produce materiale de înaltă calitate și design, pentru a proteja oamenii. Mai mult de un secol mai târziu, continuă să rămână la această viziune.

Pureti este o companie specializată în dezvoltarea de soluții de îmbunătățire a mediului, atât în interior cât și în exterior. Pureti a câștigat proiectul Uniunii Europene iSCAPE pentru decontaminarea orașelor europene cu tehnologie fotocatalitică. Recunoscută de Orizont 2020 ca fiind unul dintre cele zece proiecte care vor forma UE în următorii șaizeci de ani.

Aceasta este o nouă colaborare pentru Sauleda cu inovație tehnologică de ultimă oră. Toate acestea în serviciul îngrijirii mediului și sănătății oamenilor, care ne umple cu satisfacție și entuziasm pentru viitor.