Noi, la Sauleda, ne concentrăm atenția asupra investițiilor noastre pentru a controla factorii cheie din procesul nostru de producție:

Sauleda sustine angajamentul său de a continua inovația în domeniul protecției, pentru a-și atinge prioritatea principală: grija fată de oameni pentru a le permite să profite din plin de timpul lor. Folosim cele mai bune materiale pentru a dezvolta cele mai bune produse: prelate pentru camioane, protectie marfuri, corturi industriale, decoratiuni interioare, materiale textile pentru camping, publicitate, copertine, impermeabilizare, arhitectura textile si tesaturi nautice.

Valorile noastre

Valorile noastre

Suntem convinși că fiecare dintre noi este important.

Soluţii

Lucrăm pentru a dezvolta soluții sigure și profitabile.

Angajament

Suntem dedicați muncii noastre.

Respect

Avem respect pentru societate și pentru mediu.

Începuturile noastre

De cand a fost înființată pentru prima dată în 1897, Sauleda a avut un singur obiectiv: fabricarea țesăturilor de înaltă calitate si design a pentru copertine. În 1897, Victoriano Sauleda a fondat Sauleda S.A. numindu-l pe fiul său, Jose Sauleda Paulis, conducatorul afacerii. Acesta a fost un pas foarte important pentru companie. Mai mult de un secol mai târziu, vom continua să rămânem fideli ideilor sale.