Textile pentru sectorul nautic

Vreți cele mai bune rezultate pentru utilizările multiple in sectorului nautic? Descoperiți gama de țesături de lux Nautic.

Sauleda Nautic este o linie de țesături de lux care oferă cele mai bune rezultate în multiple utilizări din sectorul nautic. Stofe fabricate pentru a rezista la cele mai dure condiții marine; Țesăturile Sauleda Nautic beneficiază de multiple calități și tratamente pentru a face față celor mai exigente medii, garantând o performanță excelentă.

Descărcări

Colecții

Sea Star

Se livrează în 4 game: NORMAL, SPECIAL, PLUS NORMAL ȘI PLUS SPECIAL. Țesăturile Sea Star Normal au un finisaj care le conferă o rezistență considerabilă la murdărie, crește rezistența culorilor și prelungește durata de viață a țesăturilor.

Duo

Este țesatura perfecta pentru situatiile in care sunt necesare tesături usoare si rezistente. Țesătură fabricată din materii prime de cea mai înaltă calitate, oferă o performanță excelentă. Se livrează în două finisaje: PORT cu o structura imprimare ușor structurată, GRAIN. PORT PRO cu gravură de tip TREND și o ușurare mai texturate.

Port Pro / Port

Port Pro de la Sauleda Nautic oferă multiple utilizări în sectorul nautic, cu rezultate exceptionale.

Deck Pro / Deck

Noua colecție de țesături de lux pentru aplicații nautice. Este fabricată utilizând cele mai recente tehnici de structurare a țesăturilor, care sporesc considerabil performanța mecanică a țesăturii.

Cristal

Vizibilitatea, protecția și confortul sunt principalele caracteristici ale foliilor CRISTAL de la Sauleda. Folia CRISTAL de înaltă calitate asigură o transparență maximă, beneficiaza de un tratament anti-contracție și o stabilitate dimensională mai mare.

Rejansa

Rejansa de la Sauleda asigură țesăturii o margine perfectă și durabilă . Durabilitatea culorilor benzilorilor este comparabilă cu țesătura în sine, au proprietăți excelente de rezistenta la apă și comportament excelent în mediul extern, marin. Țesătura ei este mai adaptabilă, indiferent de forma muchiei țesăturii pe care este aplicată rejansa.

Iubitori de mare

Mare, soare, vânt .. Bucurați-vă de navigație fără griji datorită calității și performanțelor țesăturilor Sauleda Nautic.

Aplicații

Oferim o gamă largă de aplicații pentru această gamă de materiale. Sauleda oferă soluții practice, vizuale atractive pentru toate nevoile.

Bimini

Parasolare

Inchideri pentru cabine

Inchideri posterioare

Prelate barci

Inchideri parbriz

Huse pentru perne, sezlong