Duo

Este țesatura perfecta pentru situatiile in care sunt necesare tesături usoare si rezistente. Țesătură fabricată din materii prime de cea mai înaltă calitate, oferă o performanță excelentă. Se livrează în două finisaje: PORT cu o structura imprimare ușor structurată, GRAIN. PORT PRO cu gravură de tip TREND și o ușurare mai texturate.

Duo este noua linie de țesături acrilice de lux care îmbină eleganța cu cele mai recente descoperiri tehnologice. Duo oferă cea mai înaltă performanță în utilizarea sectorului nautic și este soluția perfectă pentru protejarea bărcilor.

Proiectată special pentru a rezista la conditiile meteorologice nefavorabile, are un aspect natural, o textura agreabilă, elegantă, design, este usoară si ofera confort termic in orice tip de ambarcațiune.

Duo este o combinație de două materiale excelente, rezultând o țesătură tehnică reversibilă cu două laturi. Este fabricat la noua fabrică din Sauleda, în toate cazurile folosind materii prime de cea mai înaltă calitate.

Finisajul modern oferă calități incomparabile și o relație excelentă cu mediul marin, cu rezultate remarcabile: durabilitate, rezistență ridicată la radiațiile ultraviolete, culori durabile și rezistență la apă 100%. În plus, elimină condensul, încorporează un tratament anti-fungic special pentru mediile marine și este ușor de lucrat și de manevrat. Datorită tratamentului special de suprafață, care îi permite să se usuce repede, este extrem de ușor de întreținut.

Filtrează dupa culoare