NOUA colecție Sauleda Nautic, materiale textile pentru segmentul nautic

Noua colecție de țesături numită Nautic s-a născut din relația specială dintre Sauleda și lumea mării.
Proiectat cu mare afecțiune, astfel încât să puteți descoperi și explora imensitatea oceanului prin țesăturile noastre.
Descarcă catalogul digital!

A locui lângă Marea Mediterană ne face conștienți de importanța îngrijirii fiecărui centimetru al unei ambarcațiuni, precum și a respectării mediului. Din acest motiv, v-am pus adus noua colecție de țesături nautice.

Vă puteți inspira din ilustrațiile noastre cu faună marină, precum și din fotografiile exclusive ale țesăturilor și lumea marină, cu scopul de a vă încânta cu noi oportunități și proiecte.

Puteți simți calitatea țesăturii la atingere.

Proiectată conform ultimelor tendințe, pentru a oferi cele mai bune performanțe într-unul dintre cele mai exigente medii care există.

NOUTĂȚI IN NOUA COLECTIE SAULEDA NAUTIC

  • 5 COLECȚII NOI: Sea Skin, Maerlin, Harmony, Green and Upholstery.
  • 12 CULORI NOI din colecția SEA SKIN. Noua piele sintetică al cărei finisaj oferă o senzatie plăcută și moale la atingere.
  • 12 CULORI NOI din colecția MAERLIN. Țesături noi al căror finisaj reduce semnele cauzate de pliuri în timpul confecționării sau plierii țesăturii.
  • 17 CULORI NOI din colecția HARMONY. Noua piele sintetică al cărei finisaj conferă un aspect plăcut și moale la atingere, de o calitate, durabilitate și rezistență, excelente.
  • 12 CULORI NOI din colecția GREEN, prima țesătură care purifică aerul prin fotocataliză. Acum este disponibil și pentru aplicații în domeniul nautic.
  • Noua colecțieUPHOLSTERY, pentru tapițerie in domeniul nautic, este concepută pentru a savura vuietul valurilor, albastrul mării, gustul sărat marin și bătăile inimii pentru o nouă aventură.
  • 10 CULORI NOI din colecția SEA STAR, atent studiate și procesate pentru a vă oferi cele mai noi tendințe din domeniul nautic.
  • 1 NOUTATE din colecția DUO, o țesătură care combină două materiale excelente, acrilic și textilele tehnice acoperit.
  • 3 NOUTĂȚI din colecția CRISTAL, care oferă vizibilitate, protecție și confort.

Mizăm pe tine pentru a proteja oamenii si marea, pentru a continua să creștem și să navigăm împreună.

Comercial / Tehnic
Tel (+40) 744 311 095
Email: office@sauleda.ro