Sauleda lansează colectia New Generation, 90 modele exclusive de materiale textile pentru protectie solară

Sunt incluse țesături unice în design și luminozitate, cum ar fi OPERA sau SCOTLAND, 28 de culori noi și atent proiectate, PLAIN COLORS precum și colecția ANIMALS, printre altele.

Datorită unui proces care a durat mai mult de 3 ani de analiză a tendințelor, design textil și activități de marketing, Sauleda prezintă o colecție inovatoare de țesături. A fost un proces cu momente de mare creativitate, muncă în echipă, entuziasm și distracție. Dar si de mare efort și sacrificiu.
Munca grea a meritat. Acum, Sauleda prezintă noile sale modele și cataloage pe piață, precum și noua marcă și identitatea vizuală a noii colecții, cu convingerea că va avea un impact mare la nivel național și internațional.

De-a lungul acestui proces, echipa de creatie a Sauleda a lucrat imaginându-si surpriza clientului când va primi noile modele de materiale textile și cataloagele New Generation. Acesta este obiectivul colecției Sauleda New Generation; surprinde clientul și piața, luminează clienții cu noi oportunități, motivează profesioniștii din domeniul protecției solare să creeze proiecte inovatoare, produse mai durabile din punct de vedere ecologic care să ofere creștere și competitivitate. Întotdeauna încrezători în cunoștințele textile ale Sauleda și in calitatea țesăturilor noastre.

De ce New Generation / Noua Generație?

Sauleda se confruntă cu viitorul cu încrederea dată de cei peste 100 de ani de istorie, dar și cu emoția marilor schimbări în curs. O nouă generație de culori, țesături, oameni, utilaje, tehnologie, clienți, finisaje, cataloage, idei … O schimbare generațională completă, care afectează întreaga companie și mediul său. Dar fără a uita tradiția textilă, firele care leagă Sauleda de generațiile anterioare.

Noua colecție conține 90 de articole exclusive din New Generation

– 28 NOI CULORI PLAIN. Studiată și lucrată cu atenție pentru a oferi cele mai noi tendințe în materie de decorare exterioară și protecție solară la nivel mondial.

– GREEN, primul material care purifică aerul prin fotocataliză, cu o reducere a poluării în jur de 55%. (* Testul de laborator al Institutului Fraunhofer, Germania), reducerea mucegaiului în jurul valorii de 60% și un efect de auto-curățare în jur de 70%.

– OPERA, 6 culori noi inspirate de croitoria italiană, omagiul lui Sauleda la Gran Teatro del Liceo din Barcelona, pentru a douăzecea aniversare a reconstrucției sale.

– SCOTLAND, 4 culori noi care evocă natura, muzica și istoria țării, precum și țesăturile tradiționale de tartan.

– ANIMAL, 8 culori noi. Modele sălbatice, pentru viața în aer liber.

– TANDEM, țesături noi, cu o notă vintage.

– 3 noi modele FANTASY, inspirate din geografia mexicană.

– 3 noi modele CLASSICS, pentru că uneori clasic este mai bun.

10 instrumente de marketing noi

Sauleda a efectuat o cercetare atentă pentru noi formate de catalog, împreună cu un proces de proiectare grafică creativă și vizuală. În plus, au fost organizate patru sesiuni de fotografie și filmări în locații unice, precum Gran Teatro del Liceu din Barcelona. Toate acestea pentru a crea:

– 3 cataloage noi: POCKET, PRESTIGE, BOUTIQUE.

– 2 cataloage FABRIC noi de diferite dimensiuni.

– 1 cutie de țesături

– MAGNUM, POSTERS și MACROPOSTER.

– pachetul digital Sauleda și aplicația Sauleda Store.

 
Comercial / Tehnic

Tel (+40) 744 311 095
Email office@sauleda.ro