Tesaturi pentru protecție solară

Suntem mândri să prezentăm colecțiile noastre SENSATIONS. Un nou motiv pentru a vă bucura de viață în toate culorile. Zile pline de bucurie savurand masa, lecturand cărți, servind cafeaua, având copiii în jur. Momente relaxante într-o atmosferă confortabilă și fermecătoare. Experimentează protecția Sauleda.

Protejază împotriva căldurii și a frigului

Tesătura climatică respiră, asigurând ca umezeala și vântul să nu potă trece prin ea. O țesătură climatică are două efecte: reduce percepția căldurii, oferind în același timp o senzație de protecție termică în condiții de răcire.

Descărcați

Colecții

MASACRIL (acrilice)

Am ales cea mai bună soluție de de vopsire a fibrelor acrilice, pentru a obține o rezistență și durabilitate deosebită a culorii .

SOLRAIN (Impermeabil)

Adaptat pentru a rezista expunerii extreme la soare și ploaie. Oferă soluții și opțiuni multiple în situațiile în care este necesară o protecție suplimentară, pe lângă protecția solară și termică.

TOP-FR (poliester)

Tesaturi de poliester colorate în masa 100% care garantează un aspect excelent al culorii din punct de vedere al comportamentului vizual și mecanic.

Rejansă

Avem o gamă largă de culori pentru a vă ajuta să o alegeți cea care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Senzaţii

Creați o atmosferă confortabilă și armonioasă, umpleți-vă cu adevarate senzaţii datorita acoperirilor cu materialele Sauleda.

Aplicații

Oferim o gamă largă de aplicații pentru această colecție de materiale. Sauleda oferă soluții practice pentru toate nevoile, aspectuoase vizual.

Rolete

Perți despartitori pentru sali de sport

Perdele pentru spaţii de expunere

Huse pentru scaune

Mobilier pentru sali evenimente

Acoperiri pereţi, pereţi desparţitori – inchideri

Umbrare

Pergole

Jaluzele verticale

Copertine spații comerciale

Copertine fixe

Copertine cu brațe

Copertine veranda

Copertine de exterior

Copertine impermeabile

Șezlonguri

Drapaje exterior

Drapaje interior